Pääsivu

From Lethal Company Wiki
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 64% complete.
Outdated translations are marked like this.

The Steam banner for Lethal Company. It depicts 4 shadowy people in hazmat gear, with "Lethal Company" overlaid.

Tervetuloa Epäviralliseen Lethal Company Wikiin!

Tämä on kaikkein aktiivisin wiki pelille "Lethal Company", jonka on luonut Zeekerss. Voit odottaa tämän wikin tarjoavan sinulle kattavan katsauksen pelin sisällön moniin mekaniikkoihin.

Lethal Company on moninpelattava selviytymiskauhupeli, jossa pelaajien tehtävänä on kerätä tarpeeksi romua vaarallisilta kuilta täyttääkseen jatkuvasti kasvavan yhtiön voittokiintiön. Kuut eivät ole vain ankarien sääolosuhteiden ja vaarojen täyttämiä, vaan ne ovat täynnä ainutlaatuisia hirviöitä, ansoja ja monimutkaisia pelimekaniikkoja. Kaikki nämä seikat yhdistettynä pelin sisäisen äänichatin kanssa johtavat loputtomiin pelitunteihin ja moniin hauskoihin, ikimuistoisiin hetkiin.

Tämä wiki on vasta alkuvaiheessa. Osallistukaa vapaasti! Tällä hetkellä meillä on 19 aktiivista muokkaajaa (1 510 käyttäjästä yhteensä), jotka ylläpitävät 519 artikkelia ja 353 tiedostoa. Tarvitsemme kaiken mahdollisen avun! Kiinnostuneiden käyttäjien tulisi tutustua tyylioppaaseen ennen sivun muokkaamista.

Ota huomioon että tämä wiki ei sisällä tietoa modaamiseen liittyen, niiden jotka etsivät apua modaamiseen kannattaa katsoa täältä

Tiesitkö?

  • Manticoileja kutsutaan vaihetelevasti "Manticoileiksi" ja "Mantacoileiksi" - Tiedoston nimi käyttää "i":tä kun taas Sigurd käyttää "a":ta Ja kumpaakin kirjoitus tapaa voi käyttää tiedostoon pääsemiseksi.
  • Bracken valitsee jokaisen kierroksen alussa suosikkihuoneen, jonne se tuo pelaajien ruumiit tappettuaan heidät.
  • Turretit and laserosoittimet säteilee samaa laseria.
  • Kun Turretteja lyödään lapiolla, ne tekevät latausäänen ja pyörivät samalla ampuen noin 3 kertaa.
  • Kuljetusalus voi tappaa pelaajan, jos tämä seisoo suoraan sen laskeutumispaikan alla.
  • Toistuvalla "meluavien" romuesineiden, kuten Robottilelun tai Hampaiden, pudottamisella ja poimimisella on pieni mahdollisuus hiljentää ne.
  • Painolla ei ole vaikutusta hypyn korkeuteen, eikä myöskään kestävyyden kulumiseen hypyn seurauksena.
  • Pisin mahdollinen runi on 468 päivää ja korkein saavutettava voittokiintiö on tällöin 56895.

Historia

Lethal Company alkoi hyvin erilaisena projektina; alun perin koko pelin piti tapahtua sisätiloissa, ja pelaajat pääsivät uusiin tehtaisiin hissillä. Varhaisimman saatavilla olevan peliin liittyvän viestin mukaan peliä esiteltiin ensimmäisen kerran Patreonissa 26. toukokuuta 2022, vaikka kehitys näyttäisi ulottuvan paljon, paljon kauemmas.

Pitkän kehitystyön jälkeen pelin ennakkoversio julkaistiin 23. lokakuuta 2023, ja se on tällä hetkellä Steamin suosituin indie-peli, sillä se on saavuttanut yli 40 000 samanaikaista pelaajaa kolmen viikon kuluessa julkaisusta, ja se tekee joka päivä uusia samanaikaisten pelaajien ennätyksiä. Tällä hetkellä Lethal Companyn pelaajaennätys on 329 369 samanaikaista pelaajaa.

Zeekerss on sanonut, että hän haluaisi palata suurempiin projekteihin sen jälkeen, kun hän on lopettanut Lethal Companyn tukemisen. Tarkkaa EOS-päivämäärää ei ole julkaistu.

Kääntäjät

Kiitos lait_vitaminet Discordissa ranskankielisistä käännöksistä!
Kiitos Vahlok ja thatfaib Discordissa saksankielisistä käännöksistä!