Kezdőlap

From Lethal Company Wiki
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

The Steam banner for Lethal Company. It depicts 4 shadowy people in hazmat gear, with "Lethal Company" overlaid.

Üdvözlet a rajongói Lethal Company Wikin!

Ez a Zeekerss által készített "Lethal Company" játék legaktívabb rajongói wikije. Ittt számíthatsz mélyreható leírásokra a játék legtöbb elemeiről.

Lethal Company egy többjátékos túlélő horror játék, amiben a játékosok feladata az, hogy elég hulladékot tudjanak összegyűjteni a veszélyes holdakról, ezzel elérve egy folyamatosan növekvő kvótát. A holdakon durva időjárás fordulhat elő, és tele vannak veszélyekkel, egyedi szörnyekkel, csapdákkal és bonyolult mechanikákkal. Ezeket fűszerezi a játék közelségi chatje, amik együtt időtlen játékmenetet és szórakozást biztosítanak.

Ez a wiki még kezdetleges, mindenféle hozzájárulást megköszönünk! Jelenleg 17 aktív szerkesztőnk (az 1 512 összes szerkesztőből) van, akik 519 cikket és 353 fájlt tartanak fenn. Szükségünk van minden segítségre! Az érdeklődők olvassák el a Style Guide/Stílus Irányzatunkat mielőtt szerkesztenek egy oldalt.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ez a wiki nem tartalmaz modolással kapcsolatos információkat, ezekért látogasd meg ezt az oldalt!

Lények Holdak Bolt
Hulladék Hajó Tippek és Trükkök
Sigurd Naplója Időjárás Belterek

Tudtad?

  • A Manticoilok a "Manticoils" és "Mantacoils" szavakkal felváltva nevezhetőek - a fájlnév "i" betűt használ, a bestiárium pedig "a" betűt, és mindkét írásmód használható a fájl eléréséhez.
  • A Bracken minden kör elején kiválaszt egy kedvenc szobát, ahova a játékosok holttestét hordja el, miután megölte őket.
  • Lövegtornyok és lézermutatók ugyanazt a lézernyalábot használják.
  • Amikor egy ásóval megütsz egy Lövegtornyot, kiad egy töltőhangot és körülbelül háromszor forog körbe, miközben folyamatosan lő.
  • A szállító hajó meg tud ölni egy játékost, ha ő landolás közben pont alatta van.
  • Néhány "zajos" hulladéknak - például Robot Játéknak vagy Fogaknak - a folyamatos eldobása, majd újbóli felvétele el tudja őket némítani.
  • A súly nem határozza meg az ugrási magasságot vagy az ugrásból származó állóképesség csökkenést.
  • A leghosszabb játék 152 napig tart és a legmagasabb elérhető kvóta 52567.

Történelem

A Lethal Company egy egészen más projektként indult; eredetileg az egész játék a tervek szerint beltérben játszódott volna, és a játékosok egy lifttel jutottak volna el az új gyárakba. A játékkal kapcsolatos legkorábbi elérhető bejegyzés szerint a játékot először 2022. május 26-án, a Patreonon jelentették be, bár úgy tűnik, hogy a fejlesztés ennél sokkal, de sokkal régebbre nyúlik vissza.

A sok fejlesztés után a játék korai hozzáférésű címként jelent meg 2023. október 23-án. A játék jelenleg a legnépszerűbb indie játék a Steamen, a megjelenést követő három héten belül több mint 40 000 egyidejű játékost ért el, és minden nap új egyidejű játékosrekordot állít fel. Jelen pillanatban a Lethal Company egyidejű játékosainak csúcsa 239 369 fő.

Zeekerss kijelentette, hogy szeretne visszatérni nagyobb projektekhez, miután végzett a Lethal Company fejlesztésével. Egy pontos dátumot még nem adott ki.

Translators

Köszönet lait_vitaminet-nek Discordon a francia fordításért!
Köszönet Vahlok-nak és thatfaib-nek Discordon a német fordításért!